Deset Věcí, Na Které Byste Se Měli Zaměřit Při Výběru Účetní Společnosti

účetnictví

Každoročně zákonodárci aktualizují daňové zákony. Pokud jde o finanční rozhodnutí, jako je prodej investičního majetku nebo uplatnění daňového odpočtu na domácí kancelář, většina lidí se škrábe na hlavě. Účetní firmy drží krok s nejnovějšími daňovými zákony. Mnoho firem poskytuje finanční poradenství, které lidem a malým podnikům pomáhá plánovat své finance a vytvářet finanční cíle. Položením několika otázek vám pomůže cítit se jistější při výběru účetní firma.

Poplatky

Poplatky za účetnictví se mohou u jednotlivých společností lišit. Někteří účetní účtují pevný poplatek za každý úkol, který provádějí ve finančních záležitostech. To může zahrnovat přípravu výkazu zisků a ztrát, podání daňového formuláře 1040 k dani z příjmu fyzických osob nebo sestavení výkazu čistého jmění. Ostatní účetní vám budou účtovat minutu. Každý hovor s nimi zvýší váš účet.

Speciality pro firmy

Aby mohli klientům poskytovat lepší služby, účetní se obvykle specializují pouze na jednu nebo dvě obchodní oblasti. Účetní, který se specializuje na venkovské nebo zemědělské daně, nemusí být schopen poskytovat velká pomoc zemědělcům.

Certifikát

Společnosti pro přípravu daní školí a najímají daňové odborníky, aby pomáhali veřejnosti podávat přiznání k dani z příjmu. Nemohou však nabízet poradenství pro malé podniky. Obecný mzdové účetnictví, certifikovaní veřejní účetní nebo CPA pro vás budou přínosnější, pokud jsou vaše účetní potřeby větší.

Rady

Některé účetní firmy poskytují okamžitou radu ohledně nákupu vybavení, zatímco jiné nabízejí pouze finanční zprávy s velmi omezenou zpětnou vazbou. Vaše finanční znalosti a zkušenosti budou určovat, kolik poradenství budete potřebovat. Pokud požadujete rozsáhlé finanční poradenství, je nejlepší vyberte si firmu, která vám to může poskytnout.

Niveau of service

Hledejte účetní firmu, která nabízí kompletní účetní služby. Najdete účetní, kteří zvládnou všechny klientské transakce. Účetní firmy bez účetních budou účtovat více za běžné úkoly spojené s vedením účetnictví.

Available

Pro účely daňového přiznání se někteří klienti setkají se svou vedení účetnictví Praha pouze jednou za rok. Někteří klienti potřebují rychle odpovědět na své obchodní otázky. Můžete zjistit, zda je možné zastihnout vašeho účetního po telefonu nebo zda budete potřebovat schůzka k osobní schůzce.

Osobní spojení

I když je firma ta nejdražší, pokud s vámi nebude pohodlné diskutovat o vašich financích, nezískáte služby, které jsou nezbytné. Neměli byste se cítit zastrašeni nebo zmateni jazykem účetního.

Stanovte si cíle

účetnictví může být skvělým nástrojem za pomoc při stanovování cílů a sledování vašeho pokroku. Podívejte se na zásady firmy týkající se stanovování cílů a zda bude účtován dodatečný poplatek .

Podpora auditu

Je příjemné, že se můžete spolehnout na svého účetního, když zavolá Internal Revenue Service. Audit IRS je běžnou součástí drobných živnostníků i daňových poplatníků . Avšak čelit auditu může být stresující. Mnoho účetních firem má kanceláře ve své oblasti a může vám nabídnout účetního, který vás bude zastupovat.

Odkaz na

Staromódní ústní podání je stále stejně užitečné jako vždy. Požádejte obchodní partnery a přátelé za doporučení účetní firmy.

Leave a comment

Design a site like this with WordPress.com
Get started